Ive got trouble setting gt.

Bone_Idle

Fledgling Freddie
Joined
Dec 22, 2003
Messages
267
I'm an animist that plays on hib/pryd and just recently got windows xp, new hdd and a new mobo.

All of a sudden since that upgrade im having great difficulty setting and moving around my gt in dungeons. Most notibly DF and Coruscating mines. For an animist this is a great pain in the arse because we rely on gt soooooo much.

I had no problems with my old mobo and win2k. Its getting on my nerves now. Anyone have any sudgestions?
 

Reno

One of Freddy's beloved
Joined
Dec 23, 2003
Messages
967
You're a victim of the framerate bug.
In some cases with a high framerate, Gt refuses to set.
Only thing you can do againts it, is to get as much action/textures on screen as you can.
Or wait for next patch, which will introduce /groundset xxx .

Danita
 

Blondy

Fledgling Freddie
Joined
Dec 24, 2003
Messages
294
This may not help, but have you tried updating your graphics card drivers? what are you PC settings and so on and so forth, might not be. Just complain to GOA and they might give you some advice, but faster waiting on here to get the problem sorted
 

Bone_Idle

Fledgling Freddie
Joined
Dec 22, 2003
Messages
267
Im using the same gfx card drivers as i was before i upgraded. The lastest ones from nvidia.

Ive had a few guildies say about the framerate bug as well :( . I only seem to get the problem in dungeons though which is confusing. Outside its fine, i dont get any problems.
 

Shafu

Fledgling Freddie
Joined
Jan 24, 2004
Messages
224
This bug happens when you have more than 50 fps, and the more fps you have the worse it gets. It will will be fixed in version 1.65:

- Fixed a bug where keys that were held down (such as Ground Target,Mouselook, etc) would not work in high framerate situations.

The best solution I have found is to set monitor refresh rate to 60Hz (and enable vsync).
 

Bone_Idle

Fledgling Freddie
Joined
Dec 22, 2003
Messages
267
So actually im getting a bug because the game is running better.

At least i know the upgrade is improved the framerate therefore a smoother game but we patch to 1.65 in a week or so.

I can wait a little while i suppose :)
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top Bottom