When i log in...

CorNokZ

Currently a stay at home dad
Joined
Jan 24, 2004
Messages
19,776
When I try to enter DAoC, my computer just pops out of it... Sometimes i can make it to the char select, but when i select 1... POP :eek7:

Any ideas?

Thanks, CorNokZ
 

tRoG

Fledgling Freddie
Joined
Dec 22, 2003
Messages
1,440
It's a bit hard to work anything out with out specific details - what graphics card, operating system you are using, etc.

Also, does this happen in any other games?
 

Shovel

Part of the furniture
Joined
Dec 22, 2003
Messages
1,350
And they say that Artificial Intelligence is a way off... ;)

As tRoG says, details about what your system is are going to be necessary to give any kind of useful answer.

Ideally:
Processor (make/model)
Processor cooler (if known)
Motherboard (make/model)
RAM (quantity/speed)
Graphics card (make/model)
Windows version.

Any overclocking?

Also, have you installed anything new? Applied any patches to DAoC or Windows?
 

CorNokZ

Currently a stay at home dad
Joined
Jan 24, 2004
Messages
19,776
My computer is like this:

-pentium2
-800mhz
-128mb
-GForce2
-FANcooler
 

CorNokZ

Currently a stay at home dad
Joined
Jan 24, 2004
Messages
19,776
Im sure now!

Now im sure of what my computer contains... Just splitted it :)

-Pentium III
-ASUS CUSL2-C
-800mhz
-Intel FANcooler
-128mb ram
-win 98
-SANDMAN netcard
-no overclocking
-GForce 2
-applied the new patch 4 DAoC(of course)
-I don't have any other online games, so I dont know if it's just DAoC, but all my other games are working fine.

Thanks 4 your help, and intrest!

Cya CorNokZ
 

jaba

Fledgling Freddie
Joined
Dec 25, 2003
Messages
780
Has this only just started happening recently? what have you installed lately?
 

RandomBastard

Can't get enough of FH
Joined
Dec 28, 2003
Messages
1,318
Not heard of the edit button? rather than pasting an additional two unnecassry posts?

Oh and heres the obligatory, its cause daoc is crap comment, daoc is crap. there got that out the way.

Have you updated your gf2 drivers recently? and did this problem occur straight after you installed the daoc patch.
 

CorNokZ

Currently a stay at home dad
Joined
Jan 24, 2004
Messages
19,776
I just...

... bought a used comp.. And its gr8, but when i installed DAoC, it wouldn't work. It never did. My old comp(which sucked way more), had it running with 56k.. Now i got 1bit.. So its not my internet... And yes I just installed a new driver..

Thanks 4 the help and intrest

Cya CorNokZ
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top Bottom