Inbreed söker efter folk.

dr00l

Fledgling Freddie
Joined
Dec 22, 2005
Messages
3
For you english people;

First of all I apologize for posting this in swedish but it just felt retarded posting a looking-for-players thread in any other language but swedish since we are actually looking for players who are able to speak just that. (Doesn't have to be swedish, but able to speak it... somewhat.) (Also, we're not english illiterates, just damn lazy.)

--------------------------------------------------

LITE HISTORIA; om du inte orkar läsa gå till sektion 2.

Inbreed består av 2-3 olika IRL FRIEDNZ-grupper och vi brukar spela datorspel tillsammans. För att fokusera på MMO-delen så i början var det Dark Age of Camelot, sen bögades det såklart i WoW ett tag och sen kom Warhammer och alla var glada över ett nytt Mythic-spel. Det höll tyvärr inte då en del gick tillbaka för att spela DAoC på halvtomma US-servrar, några tyckte det var roligare att suktade efter lila saker att sätta på sina tecknade gubbar i WoW och resten var ledsna att det saknades folk.

SEKTION 2;

Några av oss började spela WAR igen nyligen. Vi rollade en Destruction på Karak-Azgal och försökte få ihop en bra setup för att köra 6vs6 då vi huvudsakligen gillar just grupp-mot-grupp aspekten av spel, både här och i DAoC mm.

Tyvärr bestämde sig några att skära sig i armarna och lyssna på Kent istället för att spela och nu sitter vi här med några man kort.

Då uppstod den desperata tanken att vi kanske för en gångs skull kanske borde försöka hitta nytt blod att koagulera. Vi brukar oftast inte gilla att spela med randoms utan vi isolerar oss lite i vårat sköna järn-gäng.

KORT OCH GOTT;

Vi letar efter några personer som skulle passa in i våran hemliga klubb där vi alla är runt 20-25 år milt efterblivna, till stor del arbetslösa livsnjutare som även gillar att träffas och dricka öl och spela datorspelen. Alternativt att ni har en egen hemlig klubb där ni tror att vi skulle passa in.

Just nu ligger vi runt 30-strecket (+/- 5 eller så) levelmässigt då det stagnerat lite den senaste veckan eftersom vi inte riktigt vet vad vi ska göra. Planen är att bli 40, hitta bra folk att spela med och vinna som vi oftast gör. Kanske även bli goda ölkamrater med!

SLUTLIGEN;

Vi har ingen hemsida och vårat gamla forum är nog förstört av spam-bots så bästa sättet att höra av sig till oss är att gå in på QuakeNet IRC och kanalen #inbreed och prata med oss.

Om du inte vet vad IRC är så kan du använda QuakeNet Web IRC, fyll bara i ett namn och #inbreed i "Channels:"-rutan så kommer du in i våran kanal. Alternativt kan du/ni bara svara här i tråden.

Får se om vi lyckas hitta vettigt folk!
 

dr00l

Fledgling Freddie
Joined
Dec 22, 2005
Messages
3
Couldn't find the Edit-button so I'll just make a reply;

Vi kan även tänka oss rerolla server/sida för att hitta lite schysst folk att spela med. Vi är RvR-fokuserade (ej zerg, utan 6vs6 osv.) och lägger stor vikt vid teamplay. Vi har spelat mycket 8vs8 i Dark Age of Camelot i under flera år t ex.
 

Users who are viewing this thread

Top Bottom