Official END of the BC DAOC Project.

Danord_durin

Fledgling Freddie
Killrake said:
Plz keep the flame outside a thread like this

ALL guilds have made misstakes in artiraids and whatever, but its not time to
drag that shit up in a farwellthread, IMHO.

/salute Black Company and GL in the future

But none as many a BC i bet........

Killrake

Fledgling Freddie
Danord_durin said:

That might be true, but still they dont need to get flamed in a farwellthread IMHO

old.Sko

Fledgling Freddie
good god, if you want to say something like 'anubis go somewhere where sun doesnt shine', which i never hesistate to do, do it in pm.
and after spending about year on merlin i should say that you people take this game waaay too serious ^^

back on topic -
it was fun while it lasted. But ! better play RL (you know, perfect graphics but sucky storyline ) MMORPG rather than wow =D

anubis

Fledgling Freddie
Aussie said:
first positive thing BC did in their daoc history, quit.
ure wrong, we didnt quit, we moved :D

and as i see aussie you didnt stop being a jerk

Belomar

Part of the furniture
See you, BC.

And Aussie must have a really tough real life, to be such a bitter and petty person on these forums. Let us all share a moment of silence in pity for this lost soul.

Garbannoch

Fledgling Freddie
Sorceress... that's a name i haven't heard/seen in a while - the first mid that didnt kill me on sight when I was a lvl 45 void eld 2,5 years ago or so ;)

anyway, goodbye BC and have fun in wow or wherever you go

Lothandar

Fledgling Freddie
Danord_durin said:

So many people in bc farmed 8+ govs for themselves (including the bot? wtf?) and "friends" huh.

Summoner

Fledgling Freddie
Lothandar said:
So many people in bc farmed 8+ govs for themselves (including the bot? wtf?) and "friends" huh.

provide us with names, m8 or stop pissing inti this thread, tnx

Aussie

Banned
Belomar said:
See you, BC.

And Aussie must have a really tough real life, to be such a bitter and petty person on these forums. Let us all share a moment of silence in pity for this lost soul.
ok """quiter"""

Lothandar

Fledgling Freddie
Summoner said:
provide us with names, m8 or stop pissing inti this thread, tnx

I was being sarcastic, I meant someone else who knows who the fuck I am talking about.

Should I add

/YESTHISISSARCASMANDISNOTAIMEDATBCACTUALLYSOEVERYONEUNDERSTANDS.

I think I will. (no, this wasn't aimed at you, this was aimed at the person who farmed 8 govs for himself, including his bot and friends. No, he is not in bc)

Hope I was clear enough.

Maybe ask what I meant if you don't get it before telling me to stop pissing in this thread "tnx" :|

To be precise I was defending bc against a hypocrite. ;o

Lothandar

Fledgling Freddie
Should do the trick for the notsosarcasmoriented:

/
ololol.bmp

As again, revealing it would definitely stop "the funny" reactions, so I won't use it too often anyhow.

Summoner

Fledgling Freddie
Lothandar said:

Lothandar said:
This was aimed at the person who farmed 8 govs for himself, including his bot and friends. No, he is not in bc

ok, u r clear enough now

Lothandar

Fledgling Freddie
Summoner said:
ok, u r clear enough now

>< .

Now read who did I quote, thou shall be enlightened.

A person having 8-10 govs on his hand shouldn't comment on how a guild made more mistakes than any other guilds.

Bhalage

Fledgling Freddie
Lothandar said:

translated :
POT, KETTLE, BACK
;>

go figure

Lothandar

Fledgling Freddie
Bhalage said:
translated :
POT, KETTLE, BACK
;>

go figure

Látom te se értesz lófaszt sem a szarkazmushoz már megbocsáss kedves barátom.

I went and figured: bhalage has problems understanding sarcasm as well.

He also geniunely missed the 3-4 replies of me explaining what I exactly meant.

That is some sort of achievement.

Edit: I wish I could add "omgpwnd" copycat replies like you :|

Bhalage

Fledgling Freddie
Lothandar said:
Látom te se értesz lófaszt sem a szarkazmushoz már megbocsáss kedves barátom.

I went and figured: bhalage has problems understanding sarcasm as well.

He also geniunely missed the 3-4 replies of me explaining what I exactly meant.

That is some sort of achievement.

Edit: I wish I could add "omgpwnd" copycat replies like you :|

1. nem vagyunk baratok
2. en tokeletesen megertettem azt hogy mr danord lefarmot egyedul mindent amit csak lehetett foleg mert egeto szuksege volt ra (NEM!) es ezert irtad
3. sztem te nem ertettel meg engem mit irtam
4. nem kell ennyire aggronak lenni felem sztem, nem csinaltam en neked semmi rosszat ;<

hungarian is nice isnt it?:)

Lothandar

Fledgling Freddie
Amit írtál abból nem az sül ki hogy értetted amit írtam.

Hogy is mondjam, a hozzászólásod jelentése : beugattam a bcnek, húzzak a francba :)

Persze mostmár könnyű hetet-havat összehordani miután egy másik nagyokos szintén nem értette akinek el is magyaráztam.

Ha meg nem érted azokat a 1337 szövegeket amiket használsz akkor meg ne használd őket. Én se írok olyat amit nem értek mert esetleg aki érti úgy gondolja hogy nem éppen kedvesen nyilvánulok meg felé.

Megemlíteném még itt azt a szokásodat hogy lemásolgatod más "pwn" angol beszólásait és amikor kedved tartja, benyomod őket.

Egyébként meg én sem vagyok a barátod, ezt szarkazmusnak nevezik, kedves barátom :D

Yes imo tbh

Dorin

Fledgling Freddie
Bhalage said:
1. nem vagyunk baratok
2. en tokeletesen megertettem azt hogy mr danord lefarmot egyedul mindent amit csak lehetett foleg mert egeto szuksege volt ra (NEM!) es ezert irtad
3. sztem te nem ertettel meg engem mit irtam
4. nem kell ennyire aggronak lenni felem sztem, nem csinaltam en neked semmi rosszat ;<

hungarian is nice isnt it?:)

bazsi rly no offense, DE néha ezeket az angol hasonlatokat - slang szövegfüzéreket olyan helyeken, szöveg környezetben használod ahová nem illik be vagy a jelentése nem éppen odavágó (pot k33tlös beszólás pl xD) vagy nem az jön lebelőle amire te gondolsz. :E

Bhalage

Fledgling Freddie
Lothandar said:
Amit írtál abból nem az sül ki hogy értetted amit írtam.

Hogy is mondjam, a hozzászólásod jelentése : beugattam a bcnek, húzzak a francba :)

Persze mostmár könnyű hetet-havat összehordani miután egy másik nagyokos szintén nem értette akinek el is magyaráztam.

Ha meg nem érted azokat a 1337 szövegeket amiket használsz akkor meg ne használd őket. Én se írok olyat amit nem értek mert esetleg aki érti úgy gondolja hogy nem éppen kedvesen nyilvánulok meg felé.

Megemlíteném még itt azt a szokásodat hogy lemásolgatod más "pwn" angol beszólásait és amikor kedved tartja, benyomod őket.

Egyébként meg én sem vagyok a barátod, ezt szarkazmusnak nevezik, kedves barátom :D

Yes imo tbh

te egy fasz vagy.
ertettem mit irtal, sztem summoner nem vagta mit irtal aze kerdezett nevekre, mondjuk o GM es valszeg a fasza tele van mar hogy mennyi QQ volt BCvel kapcsolatban, de az itt most szvsz mas temakor.

a kovetkezot mondtam durvan forditva:
(figyeld hogy mit quoteoltam!)

ezt megerositve
en ezt irtam:

"LEFORDITVA (a te hosszu irasod):
BAGOLY MONDJA VEREBNEK"

mar kertelek hogy ne legy ilyen arrogans balfasz pls
es miert ne ertenem a pot kettel back-et?

szvsz ne egesd magad kedves baratom =)

Bhalage

Fledgling Freddie
Dorin said:
bazsi rly no offense, DE néha ezeket az angol hasonlatokat - slang szövegfüzéreket olyan helyeken, szöveg környezetben használod ahová nem illik be vagy a jelentése nem éppen odavágó (pot k33tlös beszólás pl xD) vagy nem az jön lebelőle amire te gondolsz. :E

dori no offense, DE miert kell beszolnod ? erdemi mondandod? nincs, csak josz mert ocsiked nem tudja vedeni kis tojashejas segget?
ok bazz en nem tudom mi rosszat tettem nektek, vagy biztos egy fasz vagyok (mondjuk irl nem ismer innen senki szal nemmervado), alairom de aze mindent nekem se kell elturni akarkiktol :I

"nem illik be vagy a jelentése nem éppen odavágó (pot k33tlös beszólás pl" nem odavago. lol dehogynem pont odavag ;<
danord ownolta magat.

szalljatok le a magas lorol meg rolam pls :E

wittor

Can't get enough of FH
someone translate this shit for me so i can read it :(

Lothandar

Fledgling Freddie
Bhalage said:
dori no offense, DE miert kell beszolnod ? erdemi mondandod? nincs, csak josz mert ocsiked nem tudja vedeni kis tojashejas segget?
ok bazz en nem tudom mi rosszat tettem nektek, vagy biztos egy fasz vagyok (mondjuk irl nem ismer innen senki szal nemmervado), alairom de aze mindent nekem se kell elturni akarkiktol :I

"nem illik be vagy a jelentése nem éppen odavágó (pot k33tlös beszólás pl" nem odavago. lol dehogynem pont odavag ;<
danord ownolta magat.

szalljatok le a magas lorol meg rolam pls :E

Nem is mondta senki hogy irl fasz vagy. Én csak azt mondtam hogy olyan szövegeket használsz bizonyos helyzetekben amik baromira nem odaillők (ezt holtom napjáig fogom állitani, mert így van). Amit írtál annak a jelentése az amit előzőekben leírtam, ha tetszik, ha nem. Hiába nem arra gondoltál, nem azt jelenti amire gondoltál, pont az ellenkezőjét, ennek megfelelően reagáltam.

Különben meg ha olvasnád fh-t azon kívül hogy írogatod ezeket a pwnz szövegeket látnád hogy semmi problémám nincs a tojáshéjas seggem megvédését illetőleg. Igazi felnőtties viselkedést tanusítottál ezzel, hogy a korom alapján ítélkezel a vitázó képességeimet illetőleg.

A magas lón te ülsz, nem én vagy bátyám. Te nálad senki nem tudhat többet az angol slangről, és biztos ha AZ ILLETŐ CSALÁDJÁBÓL A BÁTYJA BEKAPCSOLÓDIK A VITÁBA, akkor azért van mert nem bírja védeni a tojáshéjas seggét, bhalagetól, a flamekirálytól.

Egyébként meg ahogy bátyámmal szemben viselkedtél nevetséges, ő nem anyázott téged csak a véleményét mondta neked, kultúráltan, nem sértően. Erre te meg mint akit pofon vágtak támadsz.

Ez az igazi magyar tendencia, nincs érvünk? Támadjunk.

MxN

Can't get enough of FH
Lothandar said:
Nem is mondta senki hogy irl fasz vagy. Én csak azt mondtam hogy olyan szövegeket használsz bizonyos helyzetekben amik baromira nem odaillők (ezt holtom napjáig fogom állitani, mert így van). Amit írtál annak a jelentése az amit előzőekben leírtam, ha tetszik, ha nem. Hiába nem arra gondoltál, nem azt jelenti amire gondoltál, pont az ellenkezőjét, ennek megfelelően reagáltam.

Különben meg ha olvasnád fh-t azon kívül hogy írogatod ezeket a pwnz szövegeket látnád hogy semmi problémám nincs a tojáshéjas seggem megvédését illetőleg. Igazi felnőtties viselkedést tanusítottál ezzel, hogy a korom alapján ítélkezel a vitázó képességeimet illetőleg.

A magas lón te ülsz, nem én vagy bátyám. Te nálad senki nem tudhat többet az angol slangről, és biztos ha AZ ILLETŐ CSALÁDJÁBÓL A BÁTYJA BEKAPCSOLÓDIK A VITÁBA, akkor azért van mert nem bírja védeni a tojáshéjas seggét, bhalagetól, a flamekirálytól.

Egyébként meg ahogy bátyámmal szemben viselkedtél nevetséges, ő nem anyázott téged csak a véleményét mondta neked, kultúráltan, nem sértően. Erre te meg mint akit pofon vágtak támadsz.

Ez az igazi magyar tendencia, nincs érvünk? Támadjunk.

WTF u bitch's babling on about?

Users who are viewing this thread

Top Bottom