Need help!

Discussion in 'Technical Help' started by Adrianicus, Jan 24, 2004.

  1. Adrianicus

    Adrianicus Loyal Freddie

    Recently built a new pc:-

    P4 3ghz
    Asus P4C800 motherboard
    1024 Crucial PC3200 ram
    Radeon 9700 pro grahics card
    Win2k

    Works fine and installed all the software
    Installed all the classic and si clients for daoc - it connected fine to update both clients

    Run the SI client

    get to the loading screen
    then
    connecting to service
    retrying
    retrying
    retrying
    service not available
    Hit Esc

    anyone know what the problem might be?

    any help would be appreciated!
     
  2. Adrianicus

    Adrianicus Loyal Freddie

    update

    i can connect to prydwen ok but not to excal

    yet my account will connect on my old pc :(
     
  3. Adrianicus

    Adrianicus Loyal Freddie

    fixed!

    eventually fixed the weird problem

    disabled the onboard lan in the bios of the Asus P4C800 motherboard
    fitted an old network card
    ran game and connected to excal first attempt
    enabled onboard lan and disabled the advanced options of the 3com gigabit lan one by one and found the culprit to be something called Hardware Checksumming - switched that off and it connected to the excalibur server

    god knows why that would allow me to connect to pryd and not excalibur
     
  4. Tualatin

    Tualatin Fledgling Freddie

    Sounds like "Fine" working \/\/indows software to me ;)
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.