Is windowdragging going to be fixed this patch?

Mavl

Fledgling Freddie
Joined
Dec 22, 2003
Messages
191
I heard they fixed this thing on us in 1.65 is this true ? I dont seem to find anything like that in release notes, can anyone confirm or deny pls? :)
 

Gargo

Fledgling Freddie
Joined
Jan 23, 2004
Messages
429
Mavl said:
The biggest fan of Llaw Arian Teleporting Celt Circus !
The only 'active' celts in LA atm are Myself, Heste and Gravedigger.

So by that sig I assume youre either accusing me, heste or gd of being window draggers.

Now considering I play fullscreen that leaves heste and gravedigger.

Btw, you are who?
 

Silverblast

One of Freddy's beloved
Joined
Jan 24, 2004
Messages
604
Gargo said:
The only 'active' celts in LA atm are Myself, Heste and Gravedigger.

So by that sig I assume youre either accusing me, heste or gd of being window draggers.

Now considering I play fullscreen that leaves heste and gravedigger.

Btw, you are who?
Mavl The Theurgist ofcourse :p! xDDDDDD
 

Gargo

Fledgling Freddie
Joined
Jan 23, 2004
Messages
429
Oh youre in BC. Why do I even waste my time on idiots like yourself
 

Marczje

Fledgling Freddie
Joined
Jan 1, 2004
Messages
1,719
Server Excalibur
Realm Midgard
Last On Recently
Race Norseman
Class Warrior
Level 50
Guild Black Company
Guild Rank 6
Realm Points 321,972 (Last week: 88,841)
Realm Rank Elding Vakten (RR4)
Rank 2418
In-realm Rank 835
Class Rank 60
Trade None


--

And please leave the guild as a whole out of your flames, if u intend to.
 

Silverblast

One of Freddy's beloved
Joined
Jan 24, 2004
Messages
604
Btw, you should thank god gargos in a good mood today, he put in links for your ungrateful ass.
 

Mavl

Fledgling Freddie
Joined
Dec 22, 2003
Messages
191
Gargo said:
The only 'active' celts in LA atm are Myself, Heste and Gravedigger.

So by that sig I assume youre either accusing me, heste or gd of being window draggers.

Now considering I play fullscreen that leaves heste and gravedigger.

Btw, you are who?
Ooooh, gargo... when we were fighting amg-mmg in trees at zw 2 days ago your jumped behind our train even out of my stick range, i had to /face you, thats a nifty trick i must say ^^
 

Silverblast

One of Freddy's beloved
Joined
Jan 24, 2004
Messages
604
Mavl said:
Ooooh, gargo... when we were fighting amg-mmg in trees at zw 2 days ago your jumped behind our train even out of my stick range, i had to /face you, thats a nifty trick i must say ^^
Ever heard of a lag ghost :D?
 

Gargo

Fledgling Freddie
Joined
Jan 23, 2004
Messages
429
Mavl said:
Ooooh, gargo... when we were fighting amg-mmg in trees at zw 2 days ago your jumped behind our train even out of my stick range, i had to /face you, thats a nifty trick i must say ^^
Yea It is quite a nifty trick considering I play fullscreen, maybe ill teach you how to do it some day.


Actually why bother, BC know every damn dirty trick in the book, including howtocapturearelicin30seconds
 

Lethul

FH is my second home
Joined
Jan 25, 2004
Messages
8,433
saying you play windowed isnt really proof :twak:

but im not saying you are a cheater :)
 

Mavl

Fledgling Freddie
Joined
Dec 22, 2003
Messages
191
Gargo said:
pwned again I guess :kissit:
/shrug
The resolution of these screenshots dosnt mean anything, lol
 

SethNaket

Fledgling Freddie
Joined
Jan 23, 2004
Messages
202
Gargo said:
waaaait waaaait, before it goes any further...

1

2

3

4

5

6

7

8

9


Thats how my screenshots look.

Now heres a screenshot from windowed mode
No that's only cause you've moved the chat and friends window. Probably because you ran the same size on the window as your screen resolution in windows, in which case the 3d area won't fit on the monitor. Most people run the window smaller than windows resolution (ie 1280 windows 1024 or 1154 daoc).

m4dh4x0rwtf

Took this 2 minutes ago, in windowed mode.

Gargo said:
Notice the difference, fuck tard?
 

Gargo

Fledgling Freddie
Joined
Jan 23, 2004
Messages
429
I think you'll find the screenshots are the same resolution. My desktop resolution is max 1024x768 so :fluffle:
 

stubbe

Fledgling Freddie
Joined
Dec 22, 2003
Messages
582
SethNaket said:
No that's only cause you've moved the chat and friends window. Probably because you ran the same size on the window as your screen resolution in windows, in which case the 3d area won't fit on the monitor. Most people run the window smaller than windows resolution (ie 1280 windows 1024 or 1154 daoc).

m4dh4x0rwtf

Took this 2 minutes ago, in windowed mode.
fake :twak:
 

Gargo

Fledgling Freddie
Joined
Jan 23, 2004
Messages
429
SethNaket said:
No that's only cause you've moved the chat and friends window. Probably because you ran the same size on the window as your screen resolution in windows, in which case the 3d area won't fit on the monitor. Most people run the window smaller than windows resolution (ie 1280 windows 1024 or 1154 daoc).

m4dh4x0rwtf

Took this 2 minutes ago, in windowed mode.
Why would I drag the window boxes down all those times during rvr to take a screenshot. Got 600 of the buggers if you want to see them all t.t

Why try to protest my innocence anyhow. Just seems to make people speculate even more.

I know I'll always pwn you little BC cowboys, you can cry cheat til youve released, rebuffed, and got pwned once again. Doesnt make any difference to me. :m00:
 

emma

Loyal Freddie
Joined
Dec 30, 2003
Messages
755
You guys need to sort out your gfx card settings ;p

Been running windowed mode since DAoC was released so i can spam irc \o/

and there`s no different at all in my screenshots between windowed/fullscreen. So god knows how yours come out dark.

** Warning Nekkid Elf Enclosed **

http://www.thevortex.demon.co.uk/Thingymebob.jpg
 

Lethul

FH is my second home
Joined
Jan 25, 2004
Messages
8,433
Gargo said:
I think you'll find the screenshots are the same resolution. My desktop resolution is max 1024x768 so :fluffle:
im just saying that your word is not really proof :p
 

Gargo

Fledgling Freddie
Joined
Jan 23, 2004
Messages
429
I always thought windowed screenshots left that little 1cm gap at the bottom between all boxes and fullscreen screenshots didnt, until today that is ;p
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top Bottom