Why isnt my trade shown on duskwave?

oblimov

Luver of Buckfast
Joined
Dec 23, 2003
Messages
963
My char nikster shows up as having no trade

grrr, im just curious as to why this is?

anyone got any ideas?

i want to be in the top ten alch list :p
 

oblimov

Luver of Buckfast
Joined
Dec 23, 2003
Messages
963
ah thxs for ur reply feck wit

right now could someone with sense plz reply :p
 

Kelio

Fledgling Freddie
Joined
Jan 15, 2004
Messages
544
i think you have to type /webdisplay trade on or smoething (ingame)
 

Hiroko

Fledgling Freddie
Joined
Jan 23, 2004
Messages
13
This is what we have on our guild website to assist our guildies:

"In order to get your character's trade skills to show up on the xml, please type the following command in-game.

/webdisplay trades

The previous xml version required /webdisplay trades to be off, the current version requires it to be on. Type the command until you see the message "Your tradeskills will now be displayed on the Herald"."

However, the character xml is currently not updating, and who knows what will happen with it when they release 1.67.
 

Moo

Fledgling Freddie
Joined
Dec 22, 2003
Messages
1,106
oblimov said:
My char nikster shows up as having no trade

grrr, im just curious as to why this is?

anyone got any ideas?

i want to be in the top ten alch list :p
because you touch yourself at night
 

oblimov

Luver of Buckfast
Joined
Dec 23, 2003
Messages
963
Moo said:
because you touch yourself at night
I cant your mum keeps the cuffs to tight

for all the non-wankers out there who replied

thanks for info ill try it tonight :D
 

Xanthian

Fledgling Freddie
Joined
Dec 22, 2003
Messages
545
also cos xml is fucked 99% of the time, and afaik hasnt been updated since 188bc
 

Brack

One of Freddy's beloved
Joined
Dec 22, 2003
Messages
819
obli im guessing im one of them non wankers!

edit::hmm my sig and profile pic neva came up :/
 

oblimov

Luver of Buckfast
Joined
Dec 23, 2003
Messages
963
my feckin signature has stopped being displayed for some reason
 

Tharion

Fledgling Freddie
Joined
Jan 8, 2004
Messages
608
oblimov said:
my feckin signature has stopped being displayed for some reason
no its only showed on the first post on a page if u post 2-3-4...etc times on 1 page sig. is only displayed on the first 1.

and /webdisplay trade is correct :)
 

Exarkun

Fledgling Freddie
Joined
Dec 23, 2003
Messages
214
bah according to Duskwave i dont even exist :)
praise yourself lucky its only a tradeskill missing :)
 

Users who are viewing this thread

Top Bottom