Question about Catacombs (prob for a GM)

RS|Phil

One of Freddy's beloved
Joined
Jan 14, 2004
Messages
932
I cba to redo all my QBs, plus I always seem to change something that I dont realise I've changed till a crucial moment.

So can I copy the config files from the TOA directory into the Catacombs one and save myself a few hours?
 

Raven

I am a FH squatter
FH Subscriber
Joined
Dec 27, 2003
Messages
40,081
copy the files that have your char names in, example name-33, config files and ign files.

I think.
 

RS|Phil

One of Freddy's beloved
Joined
Jan 14, 2004
Messages
932
Raven said:
copy the files that have your char names in, example name-33, config files and ign files.

I think.
I know how to I mean will it work :)
 

Raven

I am a FH squatter
FH Subscriber
Joined
Dec 27, 2003
Messages
40,081
it worked with SI and TOA so i dont see any reason why it wont for cata
 

RS|Phil

One of Freddy's beloved
Joined
Jan 14, 2004
Messages
932
Raven said:
it worked with SI and TOA so i dont see any reason why it wont for cata
It worked for SI to ToA but not Classic to SI (for me anyway) :fluffle:
 

Bahumat

FH is my second home
Joined
Jun 22, 2004
Messages
16,788
why not have 100% certainty and take a screenshot of your quick bars.....tbh most people dont have more than 3 and if they do its usually not needed.

that way you have a visual copy incase you forget
 

Elitestoner

Can't get enough of FH
Joined
Jan 21, 2004
Messages
2,472
Bahumat said:
why not have 100% certainty and take a screenshot of your quick bars.....tbh most people dont have more than 3 and if they do its usually not needed.

that way you have a visual copy incase you forget
i have 5 which i use in most fights :p
 

Bahumat

FH is my second home
Joined
Jun 22, 2004
Messages
16,788
Elitestoner said:
i have 5 which i use in most fights :p
for what class?

ml's page 1
slam levi etc if your talking about your reaver on page 2
RA's page 3

maybe your self buffs and a few other things on page 4 but having 5 pages? do you not use /qbind?
 

danmrman

Fledgling Freddie
Joined
Apr 19, 2004
Messages
628
Hes a ML rever matey.

seen this quite common with ML10 chars.

Ie Martok - he has something like 5 bars and hes a merc!
 

RS|Phil

One of Freddy's beloved
Joined
Jan 14, 2004
Messages
932
Albion classes always seemed to use less QBars when I've played them on Pry and Camlann (not a gripe). On most of my Mid toons I have at least 3 bars and about 10 qbinds. And a 10 button mouse lol
 

danmrman

Fledgling Freddie
Joined
Apr 19, 2004
Messages
628
May seen like a silly Quest but could u type the macro for Qbind please, never used it but think i shoudl start
 

RS|Phil

One of Freddy's beloved
Joined
Jan 14, 2004
Messages
932
danmrman said:
May seen like a silly Quest but could u type the macro for Qbind please, never used it but think i shoudl start
/qbind <bar> <number> then press key or button you want to bind to it.
 

danmrman

Fledgling Freddie
Joined
Apr 19, 2004
Messages
628
thanks very much, guessing that Slot is number on the bar and Number is the bar number :p
 

Bahumat

FH is my second home
Joined
Jun 22, 2004
Messages
16,788
when i say you only need a few bars i simply mean bars you would use in combat.

martok has a pve bar which hardly counts, nor does having almost the same bar twice but 1 with dt and 1 with r5 ability....tbh qbind can save you so much space on your qbar
 

danmrman

Fledgling Freddie
Joined
Apr 19, 2004
Messages
628
Matey me and u know Martok irl, could he be bothered to think of smart stuff like that. infact could we even be bothered! :p
 

Tilda

Moderator
Moderator
Joined
Dec 22, 2003
Messages
5,755
Bahu, I'm a reaver too, I have my entire keyboard full of Qbinds and I still use 3 acctualy qbars. On top of the 3 ones I use, I have another 4 with abilities for qbinds.
Reavers have lots of things to use :p
 

Andrilyn

Can't get enough of FH
Joined
Feb 1, 2004
Messages
1,965
So I only need to copy the (mycharactersname)-33.ini and .ign file to the Catacombs folder (once we get Catacombs and I installed it)?
Just wondering as I also have the problem of having many qbinds and using 8 qbars for my Cleric so don't want to lose them, so anyone can confirm it who has done it before that I only need those 2 files?
 

Flimgoblin

It's my birthday today!
Joined
Dec 24, 2003
Messages
8,324
.ini is your screen layout and quickbars
.ign is your ignore file :)

keyboard.dat might be useful but then again maybe not ;)
 

Users who are viewing this thread

Top Bottom